FDA схвалює найпотужніший клінічний МРТ

GE Healthcare отримала дозвіл FDA на свій МРТ-сканер SIGNA 7.0T, на сьогоднішній день найпотужніший пристрій, доступний для клінічних застосувань. Магнітне поле високоякісного сканера зазвичай перевищує 3 Тесла, але новий пристрій доходить до 7 Тесла, щоб забезпечити безпрецедентний погляд на дуже детальну анатомію.

Безперечно, призначений для неврологічних застосувань, SIGNA 7.0T також повинен бути корисним для візуалізації метаболізму, функції та суглобів, які неможливо побачити навіть за допомогою пристрою на 3 Тесла. Окрім клінічного використання, той самий сканер можна так само легко використовувати для досліджень.

На додаток до вихідної потужності, SIGNA 7.0T оснащена технологією градієнта UltraG у котушці градієнта всього корпусу, що допомагає отримати максимальну віддачу від потужного магніту. Це призводить до високої роздільної здатності, швидшого сканування, розширеної дифузії та функціональної МРТ (fMRI) візуалізації мозку.

‘Ми раді додати SIGNA 7.0T до нашого портфоліо’, – заявив Jie Xue, президент та генеральний директор GE Healthcare MR у прес-релізі. «Цей новий сканер є важливим інструментом у дослідженні таких неврологічних розладів, як хвороба Альцгеймера та легка черепно-мозкова травма. Тепер клініцисти отримають доступ до потужності ультрависокої польової візуалізації в поєднанні з надвисокопродуктивними градієнтами, щоб перетворити досягнення досліджень у нові засоби клінічної діагностики та можливі варіанти лікування ”